Films, Series & TV

Jennifer Lopez schittert in actievolle trailer van Netflix-film 'Atlas'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez schittert in actievolle trailer van Netflix-film 'Atlas'

Jennifer Lopez geniet tot zover van een prima jaar. De 54-jarige zangeres dropte onlangs haar negende album This Is Me... Now, bracht een gelijknamige musicalfilm uit en een documentaire over de ontwikkeling van de plaat. De superster heeft echter nog meer in petto voor fans, want J. Lo is binnenkort te zien in de sciencefictionfilm Atlas. Op basis van de eerste trailer belooft de film een actievol spektakel te worden.

Weinig vertrouwen in AI

In Atlas is Jennifer Lopez te zien als het personage Atlas Shepherd, een data-analist met een sterk wantrouwen tegenover kunstmatige intelligentie. Ook heeft ze weinig met mensen, maar dat veranderd wanneer de toekomst van de mensheid op haar schouders komt te liggen. Atlas neemt deel aan een missie om een rebelse robot te vangen met wie ze een mysterieus verleden deelt. Maar wanneer de missie compleet uit de hand loopt, blijkt ze op kunstmatige intelligentie te moeten vertrouwen om de toekomst van de mensheid veilig te kunnen stellen.

24 mei

Jennifer Lopez wordt in de actievolle sciencefictionfilm vergezeld door onder anderen acteurs Simu Liu (Shang-Chi), Sterling K. Brown (Black Panther), Lara Parrilla (Once Upon a Time) en Mark Strong (Sherlock Holmes). Je moet nog wel even geduld hebben voor Atlas, want de film is pas vanaf 24 mei te streamen op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie