Naar homepage
Films, Series & TV

Politieagent ziet hoe zijn zoon de drugswereld domineert in Braziliaanse serie 'DOM'

foto: Amazon
  1. Newschevron right
  2. Politieagent ziet hoe zijn zoon de drugswereld domineert in Braziliaanse serie 'DOM'

Morgen is het eindelijk zo ver: na tweehonderd dagen kun je weer een filmpje pakken in de bioscoop. Maar ben je het nu wel gewend om thuis lekker een serie of film te bingewatchen. Dan kan de nieuwe Braziliaanse Amazon-serie DOM, die vandaag online komt, misschien wel een goede aanrader zijn.

Gerelateerde podcast

FunX Bingewatch

FunX Bingewatch

Misdaad en drugs

De serie vertelt het waargebeurde verhaal van Pedro (Gabriel Leone) en zijn vader Victor Dantas (Filipe Brangança). Pedro is een knappe jongen uit Rio de Janeiro, die in zijn jeugd in aanraking is gekomen met cocaïne. Het loopt zo erg uit de hand dat hij op een gegeven moment zelfs de leider wordt van de criminele organisatie Pedro DOM. Een criminele bende die begin 2000 alle Braziliaanse kranten en magazines domineerde.

Het opmerkelijke aan dit verhaal is dat Pedro's vader is uitgegroeid tot een gewaardeerde agent bij de inlichtingendienst. Victor wil als politieagent de stad bevrijden van misdaad en drugs. Maar tegelijkertijd probeert hij zijn verslaafde zoon op het juiste pad te brengen.

Liefde tussen vader en zoon

Door de compleet tegenovergestelde levens bevinden vader en zoon zich tussen goed en kwaad. In de trailer is te zien dat Victor tegen zijn zoon in de gevangenis zegt: ''Criminelen eindigen hier of onder de grond.''

Zal de liefde van een vader uiteindelijk toch genoeg zijn om het leven van zijn zoon te redden?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie