Films, Series & TV

Robert de Hoog werkt aan eigen misdaadserie

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Robert de Hoog werkt aan eigen misdaadserie

Robert de Hoog, onder meer bekend van zijn rol als 'Tatta' in Mocro Maffia, werkt aan een nieuwe misdaadserie voor Videoland. De acteur vertolkt de hoofdrol in Sleepers als een corrupte politieagent.

Sleepers

Sleepers gaat over rechercheur Martin, een crimineel die bij de politie infiltreert en na de moord op zijn surrogaatvader wordt meegesleurd in de Utrechtse onderwereld. Hij moet daarbij niet alleen zijn banden met criminelen verbergen, maar ook zijn gezin veilig zien te houden.

Behalve De Hoog spelen ook Maryan Hassouni, Teun Kuilboer, Hans Kesting en Rifka Lodeizen belangrijke rollen in de nieuwe serie. De regisseurs zijn Max Porcelijn en Aaron van Valen (ook betrokken bij Mocro Maffia). Sleepers moet in het najaar van 2022 online verschijnen.

Robert de Hoog

Volgens De Hoog is Sleepers een fictief verhaal, maar zou het morgen zomaar in de krant kunnen staan. "We vertellen met Sleepers een verhaal over personen die verstrikt raken in een verschrikkelijke wereld en alles op alles moeten zetten om hieruit te komen om hun geliefden te beschermen."

Voor het recente succes met Mocro Maffia, maakte De Hoog naam met het tv-programma Skin, waar hij een Gouden Kalf mee won en een internationale Emmy-nominatie in de wacht sleepte. Voor zijn rol als Tatta kreeg hij in 2021 een Gouden Kalf-nominatie.

Ster advertentie
Ster advertentie