Music

Trapjack dropt disstrack en gaat vol in de aanval op Lil Kleine

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Trapjack dropt disstrack en gaat vol in de aanval op Lil Kleine

Trapjack heeft gisteravond zijn disstrack gedropt waarin hij genadeloos uithaalt naar Lil Kleine. Dit deed de rapper nadat Kleine en Cristian D hun preview dropten van hun nieuwe track Anna. In de preview diste Lil Kleine Jack met de zin: "B*tch het is Lil Kleine, jij weet zelf het is geen Trapjack." Jack liet het hier niet bij zitten en kwam een paar uur later met een gehele disstrack waarop hij uithaalt naar Kleine.

Lil Kleine

Cristian D en Lil Kleine deelden onlangs een video op TikTok waarin een preview van hun nieuwe track Anna te horen is. In de video hoor je Kleine het volgende zeggen: "Zoek een chickie net als Kim K, voeg me op je Insta. Schat het is niet waar, ik ga niet vreemd het is een stigma. Meiden net als Linda, voeg me op je Snapchat, b*tch het is Lil Kleine jij weet zelf het is geen Trapjack."

De laatste zin waarin Lil Kleine Trapjack dist, wekte veel vraagtekens op bij luisteraars. Hierop reageerden ze onder de video met opmerkingen zoals: "Waarom dist-ie Jack?", "Kan iemand uitleggen waarom deze twee ruzie met Trapjack hebben?" en "Trapjack gaat je aanpakken".

Trapjack

Trapjack was evenals vele anderen stomverbaasd na het zien van de teaser. "Yoo heh wat?", reageerde hij onder de preview. Kort daarnaast postte Jack op zijn beurt een teaser van een disstrack met: "Ayo Jorik, nu wat hoor ik?". In de post is te zien dat hij rijmwoorden opzocht voor 'Snapchat' en maar liefst driemiljoen resultaten kreeg. In het bericht is zijn artiestennaam 'Trapjack' te zien als één van deze rijmwoorden. Jack heeft dit omcirkeld met een vraagteken ernaast, waaruit blijkt dat Lil Kleine dus genoeg keuze had om iets anders te laten rijmen op 'Snapchat'. Echter, heeft hij dus bewust gekozen voor 'Trapjack.'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Disstrack

Een paar uur later dropte Trapjack zijn disstrack Geen Lil Kleine, waarin hij uithaalt naar de Amsterdammer. "Gaat het zo slecht dat je mijn naam moet noemen in je track?", klinkt de eerste zin van de track. Daarnaast vuurt Trapjack genadeloos terug naar Kleine met zinnen als: "Toen jij Koen had geslagen, had jij Koen toen geslagen?" en "Kleine zangeres, het is bedtijd ga maar slapen. Laat die baco staan, neem gewoon een flesje water." Daarnaast laat Trapjack Cristian D ook niet gaan en rapt hij over zijn zus. Verder maakt de rapper duidelijk dat hij hier eigenlijk geen tijd voor heeft, maar dat Lil Kleine dit over zichzelf heeft afgeroepen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Luisteraars smullen van de disstrack en reageren: "Disstrack season is back!" en "Iedereen, pak je popcorn erbij!" Anderen uiten vooral hun enthousiasme over de bars van Trapjack: "Ik val gewoon uit mijn stoel, die bars komen zo hard. Phoooodeeehhhh!" en "Vernietigd." Het lijkt er dus op dat fans er al over uit zijn wie er heeft gewonnen, maar Lil Kleine heeft nog niet gereageerd op de disstrack.

Ster advertentie
Ster advertentie