Entertainment

Zoontje van Lil Kleine gaat misschien in Nederland naar school: "Heel fijn"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zoontje van Lil Kleine gaat misschien in Nederland naar school: "Heel fijn"

Lil Kleine heeft laten weten dat zijn zoontje Lío "misschien" terugkomt naar Nederland. Iets waar de rapper erg enthousiast over is. Op dit moment woont het zoontje van Kleine namelijk samen met zijn moeder op Ibiza.

Verhuizen naar Nederland

In een interview met RTL Boulevard deelt Lil Kleine het nieuws. "Ze komen misschien naar Nederland omdat hij in Nederland naar school zal gaan. En dat zou betekenen dat ik hem dan veel vaker kan zien en lekker naar school kan brengen, uit school kan halen. Dus dat zou heel fijn zijn", vertelt de rapper.

Vorig jaar werd bekend dat Lil Kleine weinig contact met zijn zoontje had. Hij vertelde toen ook aan RTL Boulevard, na een rechtszaak over de omgangsregeling met Lío, dat hij het erg zwaar had zonder zijn zoon. "Ik hoop gewoon dat Jaimie een goede moeder is voor ons kind en mij straks een goede papa laat zijn." Gelukkig is dit contact weer hersteld en laat de rapper in zijn nieuwste documentaire zelfs zien hoe hij tijd met zijn zoontje doorbrengt.

Documentaire

In de documentaire stelt Lil Kleine zich compleet kwetsbaar op en gaat hij in op het auto-incident met Jaimie Vaes. Naast de uitspraken over het auto-incident gaat de rapper ook in gesprek met zijn ouders. Hierin deelt hij meer over zijn moeilijke jeugd en hoe dit hem heeft gevormd.

Ster advertentie
Ster advertentie