STER Advertentie
STER Advertentie

DJ Snake dropt hete 'Taki Taki'-video met Selena Gomez, Ozuna en Cardi B

DJ Snake dropt hete Taki Taki-video met Selena Gomez, Ozuna en Cardi B
YouTube: DJ Snake

Woensdag 10 oktober 2018 - 12:08 uur

De track Taki Taki heb je vast en zeker extra vaak door je speakers horen pompen vanwege de DiXte deze week. Het nummer van DJ Snake feat. Selena Gomez, Ozuna en Cardi B staat inmiddels op #1 in de Hot Latin Songs chart. De samenwerking zal voor nog meer hitte zorgen, want nu is dus ook de zinderende hete video van de Latin-/reggaetontrack online gedropt. 

Lees ook: DJ Snake dropt catchy ‘Taki Taki’ met Cardi B, Ozuna & Selena Gomez

'Taki Taki'-video

De video, die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld, laat zien hoe de vier artiesten eigentijds viben op de catchy beat. In de clip stapt DJ Snake uit zijn Range Rover en flext hij met de 'laatste overlevenden' van de wereld op aarde - waar magma en lava zich bevinden. Tijdens de verse van Selena Gomez is deels een andere omgeving te zien die wat weg heeft van een exotische jungle. Hier beweegt de zangeres charmant heen en weer. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39263-dj-snake-dropt-hete-taki-taki-video-met-selena-gomez-ozuna-en-cardi-b"}