Music

Kanye West lijkt tour aan te kondigen: "Ik heb al een jaar niet opgetreden"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West lijkt tour aan te kondigen: "Ik heb al een jaar niet opgetreden"

Het is alweer jaren geleden dat Kanye op een wereldtour ging, maar met een reeks van berichten op Instagram lijkt hij - soort van - te zeggen dat fans een tour kunnen verwachten. De optredens zullen in het teken staan van zijn nieuwste album Vultures dat hoogstwaarschijnlijk deze vrijdag uitkomt.

Kanye op tour

Op Instagram heeft Kanye verschillende berichten geplaatst, waarmee hij lijkt aan te duiden dat hij weer gaat optreden. Zo begon de reeks aan berichten met "Ik heb al een jaar niet mogen optreden.". Hij plaatste daarnaast een video waarin hij liet weten dat heel veel locaties niet met hem willen samenwerken. "Jullie weten waarom dit is, dus als er iemand is die mij hiermee kan helpen. Laat het weten." In de laatste post op zijn feed laat Kanye een gesprek zien tussen hem en zijn boeker waarin hij vraagt of er al veel aanbiedingen zijn. "Een bizarre hoeveelheid van non-stop belletjes van over de hele wereld. Ik stuur je morgen de nieuwe aanvragen."

Ook zijn Instagram Story stond vol met informatie over een mogelijke tour. Zo deelde hij een screenshot waarin een lijst van locaties en data bevestigd te zien is van mogelijke plekken waar hij zou optreden. Zo wordt zelfs gesproken over de Chinese Muur en de piramides van Gizeh. Helaas staat Nederland niet in de lijst, maar met Kanye weet je het nooit en zou de lijst ook altijd nog kunnen veranderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie