Sport

Geen plek bij Juventus voor Ihattaren; op zoek naar nieuwe club

foto: Instagram: iamihattaren
  1. Newschevron right
  2. Geen plek bij Juventus voor Ihattaren; op zoek naar nieuwe club

Voor Mohammed Ihattaren is er voorlopig geen plek bij Juventus. Het talent staat nog altijd onder contract bij de Italiaanse club, maar heeft te horen gekregen dat hij opnieuw verhuurd gaat worden. Dat meldt La Gazetta dello Sport.

Geen verrassing

De boodschap zal voor Ihattaren niet als een grote verassing zijn gekomen. Juventus verhuurde de middenvelder al twee keer: aan Sampdoria en aan Ajax. Beide verhuurperiodes liepen niet op een succes uit. Bij Sampdoria vertrok hij al na enkele maanden, terwijl hij bij Ajax even op de weg terug leek, maar uiteindelijk verdween hij toch weer compleet uit beeld.

Chaotisch half jaar

Buiten de lijnen kende Ihattaren een chaotisch afgelopen half jaar. Ihattaren zou te maken hebben gehad met bedreigingen vanuit het criminele circuit, waardoor het volgens veiligheidsexperts niet verantwoord was om hem op het trainingsveld van Ajax te hebben. Een aantal dagen later ging een auto van Ihattaren in vlammen op.

Ook was Ihattaren even verloofd met influencer Yasmine Driouech, wat uiteindelijk drie weken heeft geduurd tot ze weer uit elkaar waren. In november werd hij ook nog gearresteerd op verdenking van bedreiging. Vervolgens werd hij een aantal keer in het uitgaansleven gespot. Het is momenteel onduidelijk wat zijn huidige fysieke gesteldheid is en welke clubs voor hem in de markt zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie