Sport

'Juventus heeft geen interesse meer in Memphis Depay, Manchester United wel'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Juventus heeft geen interesse meer in Memphis Depay, Manchester United wel'

Een transfer naar Juventus zit er mogelijk niet meer in voor Memphis Depay. Volgens Spaanse media heeft de Italiaanse topclub na lang wikken en wegen besloten om de stekker uit de deal te trekken.

Niet eens met salariseisen

Juventus heeft niet officieel bevestigd dat de deal met Depay niet meer doorgaat, maar volgens verschillende voetbalmedia zouden de salariseisen van de Oranje-international roet in het eten hebben gegooid. De club uit Turijn zou zijn zinnen nu hebben gezet op het binnenhalen van Arkadiusz Milik. Juve gaat binnenkort in gesprek met de Poolse spits van Olympique Marseille om hem op huurbasis naar Turijn te halen.

Terugkeer naar Manchester United?

Dat Juventus hem niet meer in het vizier heeft, hoeft echter niet per se een probleem te zijn voor Depay. Manchester United-trainer Erik ten Hag zou namelijk geïnteresseerd zijn om Depay weer terug te halen naar United. Daarbij moet wel gezegd worden dat een terugkeer naar de Britse club er alleen in zit als het Ten Hag niet lukt om Gakpo over te nemen van PSV. De United-trainer zou namelijk 50 miljoen willen neertellen voor de transfer van Gakpo naar Manchester United.

Problemen bij Barça

Memphis Depay kwam vorig jaar transfervrij over van Olympique Lyon naar FC Barcelona en wist 13 keer te scoren in 37 wedstrijden. De Nederlandse sterspeler brengt echter minder tijd op het veld door dan hij had gehoopt en ook de prestaties van FC Barcelona vielen het afgelopen seizoen tegen. Daarnaast kampt de club met grote financiële problemen en zien spelers zich genoodzaakt om salaris in te leveren om de club te redden.

Ster advertentie
Ster advertentie