Sport

Memphis Depay tegen Kanye West: "You chose the wrong team to f*ck with"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Memphis Depay tegen Kanye West: "You chose the wrong team to f*ck with"

Memphis Depay heeft op grappige wijze 'uitgehaald' naar Kanye West. De voetballer van Atlético Madrid had een belangrijke bijdrage in de Champions League-overwinning op Inter Milan, de club waarvan de supporters mee hebben gewerkt aan de track Carnival. Na de wedstrijd maakte Memphis duidelijk dat Ye in het vervolg wellicht beter met Atlético Madrid kan samenwerken.

Sneer richting Inter-fans

Vooral dankzij een ijzersterke wedstrijd van Memphis wist Atlético van Inter te winnen. De man van het moment postte een dag na het duel een video op zijn Instagram waarin de highlights van zijn optreden tegen de Italiaanse club te zien waren. Wat betreft de audio koos Memphis voor een saillant detail: de beelden werden namelijk ondersteund door de track Carnival, waarop Kanye West en Ty Dolla $ign samenwerken met de fans van Inter Milan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Memphis richt zich tot Kanye West

De video werd door veel mensen gezien als een kleine sneer aan het adres van de supporters van de Italiaanse voetbalclub. Niet veel later richtte Memphis zich via zijn Instagram Story tot Kanye West om duidelijk te maken dat er no hard feelings zijn. "Yo Ye, you chose the wrong team to f*ck with. This is Atlético Madrid." De voetballer riep de rapper vervolgens op om samen een track te maken en deed ook een suggestie om Kanye uit zijn lijden bij Adidas te verlossen. "Now let's drop a song for our stadium and come join the Puma family too. Love, brother."

foto: Instagram: @memphisdepay

Memphis Depay belangrijk voor Atlético Madrid

Memphis Depay was afgelopen dinsdag enorm belangrijk voor Atlético Madrid. De Nederlander kwam als invaller binnen de lijnen en schoot in de 87e minuut zijn ploeg op een 2-1 voorsprong. De tussenstand over twee wedstrijden kwam daardoor op 2-2, waardoor Atlético en Inter de verlenging ingingen en uiteindelijk penalty's de beslissing moesten brengen. Ook tijdens de strafschoppenserie liet Memphis zich zien. Zo eiste hij de eerste penalty op en schoot hij deze genadeloos in het dak van het doel. Door de overwinning van Atlético plaatste de ploeg zich voor de kwartfinale van de Champions League.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Carnival'

De track Carnival van Kanye West, Ty Dolla $ign, Playboi Carti en Rich The Kid is een groot succes. Zo kwam de tune onder meer op nummer 1 binnen in de Billboard Hot 100. De supporters van Inter zijn te horen op de intro en constant op de achtergrond van de track. In een video die op het internet circuleert, is te zien hoe de voetbalfans geleid worden in hun zang en het nummer opnemen in een studio.

Ster advertentie
Ster advertentie