Sport

Lutsharel Geertruida maakt indruk als artiest: "Hij tekent binnenkort bij Top Notch of Avalon"

foto: Instagram: @lutshageertruida
  1. Newschevron right
  2. Lutsharel Geertruida maakt indruk als artiest: "Hij tekent binnenkort bij Top Notch of Avalon"

Lutsharel Geertruida heeft met zijn muziek veel indruk gemaakt op zijn ploeggenoten en vrienden. Dat laat de voetballer van Feyenoord weten in de nieuwste aflevering van Kick 't Met. Als het aan Banlieue-oprichter Richard Lopes Mendes ligt, tekent de voetballer binnenkort zelfs een deal bij een groot platenlabel.

Muziek van Geertruida

Lutsharel Geertruida schitterde eind maart in de Feyenoord-documentaire Kind Van Zuid, waarin hij onder meer openhartig was over zijn stotterproblemen. De voetballer maakte van de gelegenheid gebruik om zijn fans te verrassen met nieuwe muziek en dat zorgde voor veel positieve reacties, zo ook in de voetbalkleedkamer. "Ze vonden het hard", reageert Geertruida op de vraag wat zijn teamgenoten van de track vonden. "Ze zeiden dat ik het echt moest uitbrengen."

Top Notch en Avalon

Zijn optreden in Kick 't Met is op zijn minst bijzonder te noemen. Het is namelijk één van de eerste keren dat Geertruida zich uitgebreid laat interviewen. De voetballer ontvangt hosts Armin Shah en Jefferson Osei in de winkel van zijn jeugdvriend Richard Lopes Mendes, die dus één van de oprichters van Banlieue is. Ook hij is onder de indruk van de rapskills van Geertruida. "Die tune van hem is wel echt gek", aldus Richard, die vervolgens grapt dat de scene nog veel meer van Geertruida gaat horen. "Binnenkort gaan Top Notch en Avalon aankloppen om Lutsha te signen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geertruida op 7Fest

Als een echte manager richt Richard zich vervolgens tot Jefferson Osei, die naast presentator natuurlijk één van de oprichters van Daily Paper is. "Jullie moeten Lutsharel boeken op de Daily Paper stage van 7Fest." Die suggestie brengt Jefferson aan het lachen, al slaat hij het voorstel niet meteen af. "Dat moet ik even overleggen met ome Frenna", grapt hij. De gesprekken zijn tekenend voor de informele sfeer die er tijdens het interview hangt. Zo zijn de matties van Geertruida ook in beeld aan het chillen en krijgt iemand tijdens de opname zelfs een frisse coupe. Verder praten ze onder meer over de jeugd van Geertruida, de onderlinge band met zijn vrienden en zijn nieuwe voetbalschoen in samenwerking met Banlieue.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie