Sport

Lionel Messi traint weer bij PSG na schorsing van twee weken

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lionel Messi traint weer bij PSG na schorsing van twee weken

Lionel Messi is een week na zijn schorsing weer op de training van zijn club Paris Saint-Germain verschenen. De 35-jarige Argentijn werd vorige week dinsdag nog voor twee weken geschorst vanwege een familietrip naar Saoedi-Arabië waar hij geen toestemming voor had gekregen.

Teruggekeerd

Volgens Franse media was het de bedoeling dat Messi tijdens zijn schorsing twee weken lang geen wedstrijden mocht spelen en ook niet mocht meetrainen met PSG. Het ziet er echter naar uit dat de Franse club teruggekomen is op dat besluit. Minder dan een week na zijn schorsing meldt PSG via Twitter dat Messi weer teruggekeerd is op het veld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrije dag ingetrokken

De spelers van PSG zouden afgelopen maandag een dag vrij krijgen, maar die werd ingetrokken na de thuisnederlaag tegen FC Lorient (1-3). Messi mocht daarom niet op vakantie gaan, maar werd maandag tóch gespot in Saoedi-Arabië tijdens een familietrip. Mogelijk had hij besloten om niet te gaan trainen, omdat hij de reis al twee keer zou hebben afgezegd. Afgelopen vrijdag bood hij zijn excuses aan voor de ongeoorloofde reis.

Terugkeer naar Barça

Het is nog onduidelijk of Messi zijn contract gaat verlengen bij PSG. De 35-jarige Argentijn wordt al een tijdje gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona, waar hij uitgroeide tot de sterspeler die hij vandaag de dag is. Volgens Rafa Yuste, vicevoorzitter van FC Barcelona, is er zelfs al contact geweest met Messi's management over de terugkeer. "We hebben al contact met zijn management gehad. Messi houdt van deze club en van deze stad. We hopen dat we er samen uit kunnen komen, zodat hij nog een hoofdstuk aan zijn verhaal bij ons kan toevoegen."

Ster advertentie
Ster advertentie