Sport

Quincy Promes ondanks alle commotie dansend met vrouw in nachtclub gespot

foto: Twitter
  1. Newschevron right
  2. Quincy Promes ondanks alle commotie dansend met vrouw in nachtclub gespot

Quincy Promes lijkt zich vrij weinig aan te trekken van alle commotie die momenteel speelt. Hoewel de voetballer veroordeeld is tot celstraffen in Nederland en momenteel wacht op uitspraak in de zaak rondom een verkeersongeval in Dubai, lijkt het er niet op dat hij zich heel erg zorgen maakt. Promes en zijn kersverse vriendin DreamDoll lijken het zelfs erg gezellig te hebben en werden vannacht intiem dansend in een nachtclub gespot.

In afwachting van uitspraak

Quincy Promes is wereldwijd inmiddels een trending topic. Sinds bekend is dat de voetballer van Spartak Moskou een relatie heeft met rapper DreamDoll, volgen zelfs media tot in de Verenigde Staten de ontwikkelingen rondom hem op de voet. De voetballer werd onlangs aangehouden op het vliegveld van Dubai toen hij na een trainingskamp met Spartak Moskou wilde vertrekken naar Rusland. Hij kwam echter niet langs de grensbewaking door een auto-ongeluk die hij veroorzaakte.

De aanhouding van Promes zorgde voor berichtgevingen over een mogelijke uitlevering aan Nederland. Deze week kwam echter het nieuws naar buiten dat de voetballer mogelijk alleen een boete moet betalen voordat hij terug mag vliegen naar Rusland. Hij is tot op heden in Dubai in afwachting van zijn uitspraak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Promes en DreamDoll in nachtclub

Volgens buitenlandse media zou Promes ook een huisarrest opgelegd hebben gekregen. Maar wie gedacht had dat de voetballer de uitspraak rustig in zijn hotelkamer zou afwachten, heeft het mis. Promes werd vannacht namelijk in een nachtclub gespot met zijn vriendin DreamDoll. Op beelden die rondgaan op social media is te zien hoe het koppel intiem met elkaar aan het dansen is. En dat zorgt natuurlijk voor veel leuke reacties op internet. Zo vinden mensen het vooral heel indrukwekkend hoe onverstoorbaar de voetballer, die gisteren ook nog een nieuwe track uitbracht, doorgaat met zijn leven, terwijl de hele wereld lijkt te wachten op zijn volgende misstap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quincy Promes op vrije voeten

Promes werd afgelopen maand in Nederlands veroordeeld tot zes jaar cel vanwege het smokkelen van twee partijen cocaïne. Daarnaast werd hij vorig jaar al veroordeeld voor het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest in Abcoude. Daarvoor kreeg hij van de rechtbank een celstraf van anderhalf jaar opgelegd. De voetballer lijkt echter 'zonder zorgen' te kunnen blijven voetballen voor zijn club Spartak Moskou. De veroordelingen moet hij namelijk pas uitzitten als hij terugkeert naar Nederland, aangezien er geen uitleveringsverdrag is met Rusland en Promes daar niet gearresteerd kan worden.

Ster advertentie
Ster advertentie