FunX

Wie is DreamDoll, de nieuwe vriendin van Quincy Promes?

foto: Instagram: @dreamdoll
  1. Newschevron right
  2. Wie is DreamDoll, de nieuwe vriendin van Quincy Promes?

Het was vrijwel niet te missen de afgelopen twee weken: Quincy Promes heeft een nieuwe vriendin. Terwijl er in de media veel is gezegd en geschreven over zijn veroordeling wegens drugshandel onthulde DreamDoll via sociale media dat Promes haar grote liefde is. Uiteraard denk je nu: wie is DreamDoll nu precies? Dan ben je bij FunX aan het juiste adres, want in dit artikel vertellen we je meer over Promes' nieuwe vlam.

Stripclub

Als je DreamDoll, echte naam Tabatha Robinson, al kende vóór haar relatie met Quincy Promes, is de kans groot dat je haar leerde kennen via haar muziek. Echter, de 32-jarige rapper uit The Bronx vergaarde in eerste instantie bekendheid via Instagram nadat ze in 2015 bij de populaire stripclub Starlets kwam te werken als barvrouw. Binnen no-time werd DreamDoll één van de meest geliefde medewerkers van de stripclub en groeide haar following op Instagram in rap tempo. Dit leverde haar een jaar later een rol op in de realityreeks Bad Girls Club, waarin zeven driftige vrouwen drie maanden lang een luxueus leven leiden, terwijl ze regelmatig bonje met elkaar maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen groot succes

Ondertussen werkte DreamDoll ook nog aan haar rapcarrière. Het lot wilde dat ze begin 2017 radio-host DJ Self ontmoette in Starlets. De dj zag potentie in de opkomende rapper en bood haar een platencontract aan bij zijn label Gwinin Entertainment. In mei van dat jaar bracht ze haar eerste single Everything Nice aan die inmiddels 4,5 miljoen views heeft behaald op YouTube. In september 2017 volgde haar eerste mixtape Life In Plastic.

Vanaf dat moment ging het hard met de New Yorkse rapper. Zo bracht DreamDoll in de jaren daarna Life in Plastic 2 en 3 uit, werkte ze samen met grote artiesten, zoals French Montana, Fivio Foreign, Lil Uzi Vert en Rick Ross en switchte ze meermaals van platenmaatschappij. Ondanks dat ze in 2019 tekende bij major label RCA Records en in 2021 bij Warner Records, bleef het grote succes helaas uit voor DreamDoll.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Acteercarrière

Dat mocht de pret natuurlijk niet drukken, want naast haar carrière als rapper was DreamDoll onder andere merkambassadeur voor grote fashion labels, waaronder Rihanna’s label Fenty en verscheen ze in verschillende televisieprogramma’s. Zo was ze te zien in Wild n’ Out, Live & Hip Hop: New York, College Hill: Celebrity Edition en The Impact: Atlanta. Daar bleef het echter niet bij, want sinds 2022 mag DreamDoll ook ‘actrice’ op haar cv zetten. In dat jaar kreeg ze namelijk haar eerste acteerrol in de film Lola 2. In die film kreeg ze slechts een kleine rol als boze klant, maar sinds vorig jaar is ze ook te zien in grotere rollen in de films Blended Christmas en Pretty Stoned. Ook dit jaar gaat ze vrolijk verder met haar film- en televisiecarrière. Zo is ze te zien in de realityshow The Impact: New York en speelt ze later dit jaar ook in de films Bid for Love 2 en Black Heat.

Relatie met Quincy Promes

Ondanks al haar prestaties in de muziek-, film- en televisiewereld was DreamDoll voor de meeste mensen in Nederland nog onbekend. Dat veranderde eind februari plotsklaps toen bekend werd dat ze een relatie heeft met niemand minder dan Quincy Promes. Het is niet de eerste keer dat DreamDoll gelinkt wordt aan een bekend persoon. Zo datete ze in het verleden met onder anderen Lil Uzi Vert, Tory Lanez, DJ Akademiks en Justin Combs.

Waarschijnlijk is het wel de eerste keer dat ze iets heeft met een veroordeelde profvoetballer. DreamDoll postte op 24 februari een inmiddels verwijderde foto op Instagram van zichzelf met Promes in een bar met als caption "My Love". Op 28 februari postte de rapper wederom een foto van zichzelf met Promes op Instagram. Ditmaal waren ze samen te zien op een boot in Dubai. Op basis van de foto’s, die ook verwijderd zijn, kunnen we stellen dat de tortelduifjes het prima naar hun zin hadden aangezien DreamDoll de caption "Best verjaardag ooit" plaatste onder de post.

foto: Instagram: @dreamdoll

Quincy Promes en DreamDoll

Hoe nu verder?

Hoe haar relatie met Quincy Promes er vanaf nu uit zal zien, is onduidelijk. De voetballer zit momenteel namelijk vast in Dubai in afwachting van zijn uitlevering aan Nederland. Promes werd vorig jaar tot anderhalf jaar cel veroordeeld voor het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest in Abcoude. In februari kreeg hij ook nog eens een celstraf van zes jaar opgelegd wegens drugshandel. Het is dan ook de vraag of DreamDoll bereid is om al die jaren te wachten om weer herenigd te worden met haar grote liefde. In ieder geval kunnen we wel stellen dat het koppel een onvergetelijke tijd had in Dubai.

Ster advertentie
Ster advertentie