Sport

Badr Hari niet aanwezig bij persconferentie voor rematch met Wrzosek

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari niet aanwezig bij persconferentie voor rematch met Wrzosek

Badr Hari zal vandaag niet verschijnen op de persconferentie in de aanloop naar zijn gevecht met de Pool Arkadiusz Wrzosek. De kickbokslegende meldde zich af voor het persmoment, omdat het niet in zijn voorbereiding past.

'Focussen op rematch'

Kickboksorganisatie GLORY kwam met het nieuws over Hari naar buiten. "Helaas moeten we mededelen dat Badr Hari niet bij de persconferentie zal zijn. Hij heeft aangegeven zich voor de volle 100 procent te willen focussen op zijn rematch van 19 maart tegen Arek Wrzosek", aldus GLORY. Wrzosek zal wel aanwezig zijn op persconferentie. Hetzelfde geldt voor Jamal Ben Saddik en Levi Rigters, die het in de co-main event tegen elkaar opnemen.

Revanche

De 37-jarige Hari tekende een maand geleden nog een nieuw contract bij GLORY, met de aankondiging dat hij het op 19 maart in een rematch opnieuw opneemt tegen Wrzosek. Hij krijgt daarmee de kans om zich te revancheren tegen de Pool. In de eerste partij ging de Amsterdamse Marokkaan namelijk verrassend knock-out nadat hij de hele partij de betere was geweest.

Ster advertentie
Ster advertentie