Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Justin Bieber post intieme foto van hem en Selena en zij reageert

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Justin Bieber post intieme foto van hem en Selena en zij reageert

Wat heb je gemist terwijl jij lag te slapen? In About Last Night van vandaag: Justin Bieber post romantische throwback-foto van hem en Selena, pillen-parodie op 1, 2, 3 van Lil' Kleine en Ronnie Flex en Nederland telt 17 miljoen inwoners.

justin bieber post intieme foto van hem en selena

Heeft Justin spijt? Of voelt hij zich gewoon alleen nu hij en Hailey Baldwin niet meer samen zijn. Justin Bieber postte gisteren een Instagram-foto van hem en Selena Gomez in betere tijden. Op de throwback-foto zie je hoe de twee innig zoenend in elkaar verstrengeld zijn.

Komt hiermee de wens van vele Beliebers dan toch uit? De foto werd namelijk ook opgemerkt door Selena zelf. Zij reageerde erop met de veelzeggende tekst: "Perfect."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nieuwe parodie op 1, 2, 3 van lil' kleine en ronnie flex

De mannen het YouTube-kanaal Ponkers, hebben een eigen parodie gemaakt op de hit van Lil' Kleine en Ronnie Flex. In deze versie zijn de prankers niet verslaafd aan drugs maar aan medicijnen.

"Alle tieners zeggen ja tegen Vitamine A"

17 miljoen mensen op dit hele kleine stukje aarde

Vanaf vandaag leven we met 17 miljoen mensen in Nederland. Volgens de schattingen van het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt de 17.000.000ste Nederlander ingeschreven. Wie dat gaat zijn, is niet te zeggen omdat het om een schatting gaat.

Deze is gedaan op basis van gemiddelden. Er worden gemiddeld 465 kinderen geboren per dag en er overlijden gemiddeld 405 mensen per dag. Verder vestigen gemiddeld 540 migranten zich in Nederland per dag terwijl er 405 emigranten vertrekken.

In eerste instantie had het CBS berekend dat de grens van 17 miljoen pas in 2020 bereikt zou worden, maar door de recente komst van veel migranten is dit aantal dus al eerder behaald. Daarom is het ook waarschijnlijk dat een migrant de 17 miljoenste inwoner zal zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie