Up 2 Date

Zoon Peter R. de Vries over enorme opkomst bij uitvaart: "Dit raakt ons enorm"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zoon Peter R. de Vries over enorme opkomst bij uitvaart: "Dit raakt ons enorm"

Vandaag kon het publiek afscheid nemen van Peter R. de Vries in het theater Carré nadat hij afgelopen donderdag op 64-jarige leeftijd overleed. De enorme opkomst deed de familie van Peter goed en zijn zoon Royce de Vries liet via Twitter weten dat ze enorm dankbaar zijn voor iedereen die de belangstelling had om afscheid te nemen van Peter.

Hartverwarmend

Sinds dat Peter op 6 juli in Amsterdam werd neergeschoten, hield Royce het publiek via sociale media op de hoogte van de toestand waarin zijn vader zich bevond. Vandaag liet hij weten dat het "hartverwarmend is om te zien dat zoveel mensen, uit het hele land, gekomen zijn om Peter een laatste eer te bewijzen". Ook liet hij weten dat de enorme opkomst van belangstellenden de familie enorm raakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Enorme belangstelling

Mensen reisden vanuit het hele land af naar Amsterdam om voor de laatste keer afscheid te nemen van de misdaadjournalist en stonden al vroeg voor de deuren van Carré te wachten. Naar schatting zijn er tot 20:00 uur ongeveer 6000 mensen binnen geweest. Het theater zou eigenlijk om 20:00 sluiten, maar door de enorme belangstelling blijft het toch nog wat langer open.

Ster advertentie
Ster advertentie