Video

Chivv wordt helemaal gek van irritante 'fan' die track met hem wil maken

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Chivv wordt helemaal gek van irritante 'fan' die track met hem wil maken

Chivv is met zijn hit Henny Op Een Maandag met Broederliefde genomineerd voor maar liefst twee FunX Music Awards. Maar zoals je inmiddels wel zult weten, is geen één genomineerde artiest veilig. Ieder jaar wordt er in aanloop naar de FunX Music Awards namelijk een artiest goed geprankt. Dit jaar was Chivv de pineut, al dacht de rapper in eerste instantie dat hij zelf degene was die de prank ging uithalen... Double pranking dus!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opdringerige fan

Chivv werd naar een zogenaamde luistersessie gelokt, waar zijn fans zijn nieuwe muziek konden horen. De rapper dacht de fans te pranken door een superslechte tune te laten horen, maar wat hij niet wist, wat dat zij allemaal in het complot zaten. Eén van hen is Little Z, een beginnend artiest die na de luistersessie een meet-and-greet met Chivv kreeg. Ze werkte hem daar behoorlijk op zijn zenuwen, terwijl ze stiekem werd geholpen door Chivv's goede vriend Jayh.

Vriendelijk als hij is weet Chivv lang rustig te blijven, terwijl de situatie ondertussen steeds ongemakkelijker wordt. Wanneer Jayh, manager Anouar en Ouassima hem uit zijn lijden verlossen, kan hij niet anders dan schreeuwen. "Ze leek echt fan!"

Stem

Wie verdient er volgens jou een FunX Music Award? Je kan nog steeds stemmen op je favorieten artiesten. Wie er met de prijzen vandoor gaan, wordt donderdag 18 november duidelijk tijdens de awardshow in AFAS Live.

Eerdere pranks

Wil je zien hoe eerder Josylvio, Ashafar, Boef, Henkie T en Qlas & Blacka geprankt werden? Je kunt de prankvideo's van voorgaande jaren checken op het YouTube-kanaal van FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie