Video

Fernando maakt bekend wie de winnaar is van FunX Zoekt Presentator

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Fernando maakt bekend wie de winnaar is van FunX Zoekt Presentator

De afgelopen weken hebben verschillende FunX Zoekt Presentator-kandidaten gestreden om het nieuwe gezicht te worden van FunX. Onder toeziend oog van presentatoren Fernando Halman en Ouassima Tajmout lieten de vier talenten zien wat ze in huis hebben en in de allerlaatste aflevering wordt eindelijk onthuld wie FunX mag gaan representen voor de camera.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leuk en leerzaam

In de laatste aflevering van FunX Zoekt Presentator laten de vier kandidaten weten hoe ze FunX Zoekt Presentator hebben ervaren. Duidelijk is dat ze er allemaal van hebben genoten en veel hebben geleerd over het vak presenteren. "Ik vond het superleuk en leerzaam. Ik vond het leuk om echt op een set en voor de camera te staan. Het was do or die en dat vond ik echt tof", aldus Chelsea.

Stemmen

Ook vertelden de vier talenten dat niet alleen zij, maar ook hun vrienden en familie alles uit de kast trokken om mensen op hen te laten stemmen. Zo vertelt Arsenio dat zelfs familieleden op Curaçao op hem stemden en was Sarah's moeder nog fanatieker bezig met stemmen trekken dan zij zelf. "Mijn moeder was er bijna obsessief mee bezig. Ik natuurlijk ook, daar niet van. Ik heb iedereen gezegd om te stemmen en echt mijn best gedaan."

Benieuwd op wie uiteindelijk het meest is gestemd? Check de gehele aflevering hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie