STER Advertentie

Quique palmt de jury helemaal in en wint FunX Talent Fuego

29 April 2018, 19:00 - 21:00 uur

FunX Talent was dit seizoen superspannend! Het stond helemaal in het teken van de Latin en Caribbean vibes, waardoor het elke week extra heet was in de studio. Van de acht kandidaten mochten er drie door naar de finale: Alicia Brito, Quique en Jordy Jota. Zij maakte het elkaar nog een laatste keer moeilijk en flipten een bekende Latin track. Ir-Sais mocht weer aanschuiven als hoofdjurylid en werd ondersteund door hit-producersduo Afro Bros.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent-kandidaten remixen tracks van Josylvio en Ronnie Flex

22 April 2018, 19:00 - 21:00 uur

We zijn alweer aangekomen bij de halve finale van FunX Talent Fuego. Quique, Jordy Jota, Alicia Brito en DewryEuro namen het tegen elkaar en vochten voor een plekje in de finale. Zij moesten een cover doen van artiesten die zijn genomineerd voor een FunX Music Award. Hoofdjurylid Ir-Sais mocht de kandidaten weer beoordelen. Dit deed hij samen met organisator van Pal Mundo, Manuel Acosta.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent kandidaten doen Latin covers van Nederlandse tracks

15 April 2018, 19:00 - 21:00 uur

Dat Nederlandse tracks ook heerlijk kunnen klinken in een Latin-jasje, bewezen de FunX-talents vorige keer wel. Ook in deze aflevering van FunX Talent Fuego moesten de kandidaten een bekende Nederlandstalige hit omtoveren tot een Latin track. Jordy Jota, Alicia Brito en Yostin Flow namen het tegen elkaar op voor een plekje in de halve finale. Ze werden beoordeeld door Hoofdjurylid Ir-Sais en DJ, producer en organisator van Latin Village D-Rashid.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent kandidaten toveren Nederlandse tracks om tot vurige Latin tracks

08 April 2018, 19:00 - 21:00 uur

Het ging er lekker aan toe in alweer de derde aflevering van FunX Talent Fuego. Deze keer namen DewryEuro, Dominick en Quique het tegen elkaar op. Hun opdracht: tover een bestaande Nederlandstalige hit om tot een vurige Latin track. Hoofdjurylid Ir-Sais was weer in de building en hij werd bijgestaan door gastjurylid Rolf Sanchez.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent Fuego: Andrew Tejada, Yostin Flow, Alicia Brito en Jordy J brengen Latin vibes in de studio

01 April 2018, 19:00 - 21:00 uur

FunX Talent is terug en het is letterlijk fuego! Tijdens het dertiende seizoen gaat het alleen om de Latin en Carribean vibes. Deze week is het de beurt aan Andrew Tejada, Yostin Flow, Alicia Brito en Jordy J om hun talenten te laten horen met een eigen track. Hoofdjurylid Ir-Sais was er weer bij en hij werd ondersteund door FunX-dj Q-Bah.

Check alle highlights van deze aflevering

FunX Talent Fuego brengt Latin en Caribbean vibes met het dertiende seizoen

25 March 2018, 19:00 - 21:00 uur

FunX Talent is terug voor het dertiende seizoen! De afgelopen seizoenen gingen hard en ook dit seizoen lijkt fuego te worden. FunX Talent staat deze keer namelijk helemaal in het teken van de Latin en Caribbean vibes! In de eerste aflevering mochten vier kandidaten hun eigen track laten horen aan hoofdjurylid Ir-Sais en gastjuryleden van Ghetto Flow.

Check alle highlights van deze aflevering

Quique

Enrique Ebbink oftewel Quique is van Nederlandse en Colombiaanse afkomst en woont in Bos en Lommer. Naast zijn opleiding aan de Herman Brood Academie maakt deze jongen heel de dag muziek. Quique was op elfjarige leeftijd al bezig met schrijven en gitaarlessen en begon daarna op advies van een vriend aan het echte werk. Inspiratie haalt hij uit salsa en cumbia en ook uit de urbanscene, bij artiesten als Craig David, Anderson .Paak en Hef. De artiest zou graag op Lowlands willen staan en zijn muziek aan iedereen laten horen. Hij staat zeker open voor samenwerkingen, vooral met Ronnie Flex, Hef, Anderson .Paak en Fruco y Sustesos.

Alicia Brito

Jordy Jota

DewryEuro

DewryEuro is 21 en komt uit Den Haag. Hij zit nog op school, maar hij is vooral veel in de studio om muziek te maken. Muziek is voor hem heel belangrijk en hij wil dat heel graag delen met de buitenwereld. DewryEuro's muziek is een mix van verschillende stijlen, zoals trap, reggaeton, latin-urban en ook salsa. Zijn grootste droom is om internationaal te gaan en samen te werken met inspiratiebronnen J Alvarez, J. Balvin en Bad Bunny. 

 

Yostin Flow

Dominick

William Riveira Lorenzo a.k.a. Dominick woont nu in Rotterdam, maar is geboren op de Dominicaanse Republiek. Dagelijks is hij keihard bezig met het maken van muziek en haalt hij zijn inspiratie uit onder andere Cardi B, Ozuna, Drake en J. Balvin. Dominicks grootste doel als artiest is om zijn muziek over heel de wereld te laten gaan en samenwerkingen met Ronnie Flex en J. Balvin kunnen natuurlijk ook niet missen. 

Andrew Tejada

Villanueva

De Dominicaanse Juan Villanueva is in het dagelijks leven kapper en barbier, maar de passie voor muziek zit er ook goed in. De dertiger was op de Dominicaanse Republiek al volop bezig met rappen en ontwikkelde dat verder nadat hij in 2013 verhuisde naar Nederland. Zijn muziekstijl omschrijft Juan zelf als Latin urban en hij haalt zijn inspiratie uit Daddy Yankee. In de toekomst zou hij ook nog willen samenwerken met reggaeton-artiest De La Ghetto. 

Ir-Sais

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan