STER Advertentie

FunX Talent 14: Rappers Only

Het is weer tijd voor de rappers! In FunX Talent Rappers Only spitten jonge rappers de heetste bars en laten ze iedereen zien waar ze van gemaakt zijn.

Kandidaten

Enge bars en litte vibes in de eerste ronde van FunX Talent: Rappers Only

03 June 2018, 19:00 - 21:00 uur

Het veertiende seizoen van FunX Talent is van start! Dit keer is het Rappers Only en dus staat de talentenjacht helemaal in het teken van enge flows, gekke bars en goede vibes. In de eerste ronde stonden C-Jay, Wawa, Pjotr en Vlekkeloos tegenover elkaar. Ze moesten een eigen track laten horen aan hoofdjurylid Murda en gastjuryleden Jairzinho en LouiVos. Wie was er goed genoeg om door te gaan naar de volgende ronde?

Check alle highlights van deze aflevering

Murda begeleidt jonge rappers tijdens FunX Talent: Rappers Only

27 May 2018, 19:00 - 21:00 uur

Het veertiende seizoen van FunX Talent is begonnen en het wordt deze keer nog hotter dan ooit! FunX Talent staat dit seizoen namelijk helemaal in het teken van de allerhardste bars. Zeven rappers komen elke week met keiharde lines en worden beoordeeld door niemand minder dan Murda! Hij is tijdens FunX Talent: Rappers Only het hoofdjurylid en in de eerste uitzending werd hij bijgestaan door Adje. De eerste kandidaten - Zeno, Bamo en Lucky Zuid - trapten het seizoen af met hun eigen track.

Check alle highlights van deze aflevering

C-Jay

Wawa

Pjotr

Vlekkeloos

Zeno

Rijen in Noord-Brabant is de woonplaats van de 19-jarige Kevin Biemans a.k.a. Zeno. Zijn liefde voor rap begon op de middelbare school. Hij luisterde al veel naar rap en dacht toen: "Dit kan ik ook". Zeno omschrijft zijn stijl zelf als melodisch afwisselend met creatieve hooks. Zijn inspiratie haalt hij uit Post Malone, Skepta en Stromae en hij zou graag willen samenwerken met Idaly, Jonna Fraser en Cho. 

Bamo

De 20-jarige Bamo komt uit Haarlem en is sinds kleins af aan bezig met muziek, maar sinds anderhalf jaar is de rapper er echt serieus mee bezig. Hij wil vooral erkenning krijgen voor wat hij doet en af en toe een hitje eruit knallen kan ook geen kwaad. Zijn stijl is zoals hij zelf zegt best wel allround, maar het heeft voornamelijk ook een rustige vibe. Speciale invloeden heeft de rapper niet, maar als hij terugkijkt naar de oude 101Barz-sessies van Hef, Adje en Crooks, krijgt hij toch wel een beetje inspiratie. 

Lucky Zuid

Lucky Zuid begon in Rotterdam-Zuid voor de grap met rappen. Het bleek dat hij uiteindelijk goed was, waardoor zijn vrienden voor de gein mailtjes uitstuurde naar managers. Hij ontwikkelde zijn talent verder en neemt het sindsdien echt serieus. Lucky omschrijft zijn stijl als doordacht: "Je moet echt nadenken voordat je het begrijpt. Je kan het niet zeggen als je het niet hebt meegemaakt". Niet alleen zijn buurt wekt inspiratie bij hem op, maar ook Boef. Lucky zou een samenwerking met hem zeker niet afslaan. 

Murda

Murda ken je natuurlijk van tracks als Niet Zo, Gasolina en Brand New. De beste man heeft nu eenmaal goeie lines en daarom is hij dit seizoen hoofdjurylid bij FunX Talent.

Adje

Rapper Adje ken je van een lange lijst aan FunXhits, maar de Amsterdammer doet meer dan alleen rappen. Hij mengt zich ook vaak in maatschappelijke kwesties en dat doet Adjedonnie met dezelfde rauwe rand waarmee hij rapt. FunX is dan ook trots om bekend te mogen maken dat Adje het vaste jurylid is in het tweede seizoen van FunX Talent!

Meld je aan als talent!

Naam artiest/band*
Vul je artiest of bandnaam in!

Leeftijd*
Vul je leeftijd in

Spotify
Invalid Input

YouTube
Invalid Input

Wetransfer link
Invalid Input

Instagram
Invalid Input

Contactpersoon*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer*
Vul je telefoonnummer in!

Vertel iets over jezelf*
Vertel wat meer over jezelf!

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Nieuwe maatregelen kabinet: 'Horeca om 01.00 dicht, maximaal 50 man erin'

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Football manager 2020 nu tijdelijk gratis op te halen

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover

  • Cardi B en Offset gaan scheiden