Entertainment

Ye eenzaam en alleen langs de weg gespot

foto: YouTube: The Hollywood Fix
  1. Newschevron right
  2. Ye eenzaam en alleen langs de weg gespot

Er is een video opgedoken waarin te zien is dat Ye in zijn eentje langs een weg zit. Fans maken zich zorgen, omdat Kanye West in de video erg eenzaam oogt.

In zijn eentje

Ye werd gespot langs een weg in Malibu. In de video is te zien dat hij in herkenbare stijl in zijn eentje langs de weg zit. Zoals we Kanye de laatste tijd wel vaker zien, draagt hij een oversized pufferjacket en zijn iconische boots. Ondertussen kijkt hij met een typische Kanye-blik naar zijn telefoon.

Paparazzi meldden dat Ye daar tegenover zijn nieuwe huis zat, dat momenteel wordt gebouwd. Hij zou daar langsgegaan zijn om te kijken hoe het proces verloopt. Aan het einde van de video bieden onbekenden hem een lift aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp zoeken

Ye kondigde eerder dit jaar aan zich wat meer op de achtergrond te begeven en hulp te zoeken wat betreft het co-ouderschap met Kim Kardashian. Afgelopen weekend verraste hij fans bij een optreden van The Game door hem te vergezellen op het podium en de track Eazy te performen, waarin hij Pete Davidson disst.

Kanye zal over twee weken als headliner te zien zijn op het podium van Rolling Loud in Miami. Los van zijn muziek, heeft Ye nog tal van andere projecten lopen, zoals zijn kledingmerk Yeezy en zijn marketing agency Donda Sports.

Ster advertentie
Ster advertentie