Entertainment

'Britney Spears overweegt interview Oprah Winfrey'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Britney Spears overweegt interview Oprah Winfrey'

Als je iets belangrijks te vertellen hebt, vertel het dan in een interview met Oprah. De wereld was in shock na het openhartige interview van Meghan Markle met Oprah en dit heeft Britney Spears waarschijnlijk aan het denken gezet. Volgens Entertainment Tonight zou Britney Spears serieus nadenken over een uitgebreid interview met Oprah over alles wat er momenteel in haar leven afspeelt.

Praten mét Britney

Er gebeurt namelijk veel in haar leven: de rechtszaak over het curatorschap van haar vader en The New York Times documentaire Framing Britney Spears... Er wordt vooral veel over Britney gesproken, maar nu wil de Amerikaanse zangeres dat er mét haar gesproken wordt. Niemand minder dan Oprah Winfrey is volgens haar de uitgelezen persoon daarvoor.

"Britney vindt dat het niet aan anderen is om haar verhaal te vertellen, zij is de enige die weet wat er precies gebeurd is. Tot nu toe heeft ze niet publiekelijk gereageerd op de documentaire of het gedoe met haar vader, maar dat zou ze wel willen. In principe heeft ze een hekel aan interviews geven, omdat haar woorden vrijwel altijd worden verdraaid. Maar in Oprah heeft ze vertrouwen, dus die zou in haar ogen de meest geschikte kandidaat zijn," aldus een bron.

Interview laat nog lang op zich wachten

Voor nu zijn er nog geen concrete plannen voor het interview wegens de lopende rechtszaak met haar vader. Mocht hij dan eindelijk de rol als curator verliezen, dan treedt Britney naar buiten met haar verhaal. Het kan zeker nog maanden duren voor er schot in de zaak zit.

Na de succesvolle documentaire van The New York Times, werkt BBC nu ook aan een eigen film over de lopende rechtszaak, dat heeft de Britse omroep afgelopen woensdag bekendgemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie