Entertainment

50 Cent wordt aangeklaagd door drugsdealer wegens inzetten van huurmoordenaars

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent wordt aangeklaagd door drugsdealer wegens inzetten van huurmoordenaars

50 Cent wordt ervan beschuldigd huurmoordenaars te hebben betaald om een drugsdealer te vermoorden. De drugsdealer, genaamd Cory 'Ghost' Holland, zegt dat hij in constante angst leeft door deze dreiging. In 2021 heeft hij 50 Cent ook al aangeklaagd voor het stelen van zijn levensverhaal.

Huurmoordenaars

50 Cent zou geprobeerd hebben om de rechtszaak die de voormalige drugsdealer is gestart, tegen te houden. Dit verzoek is volgens AllHipHop afgewezen. Het slachtoffer zegt dat hij constant in angst leeft door 50 Cent. "De huurmoordenaars die 50 Cent heeft ingehuurd, kunnen mij en mijn familie op elk moment en overal vermoorden", vertelde Holland in een radio-interview. "We hebben geen idee wanneer het geweld komt, we zijn alleen voorbereid op wanneer het zal gebeuren. 50 Cent heeft echter het voordeel, omdat hij bepaalt wat de moordenaars doen. Het enige wat wij kunnen doen is anticiperen op de situatie."

Volgens het team van 50 Cent zijn de uitspraken niet waar.

1 miljard dollar

Dit is niet de eerste keer dat Holland een rechtszaak is gestart tegen 50 Cent. Hij heeft hem namelijk in 2021 aangeklaagd wegens het gebruiken van zijn levensverhaal voor de serie Power, die de rapper heeft geproduceerd. De voormalige drugsdealer klaagde de rapper toen voor 1 miljard dollar aan.

Holland zou in de jaren 90 vrienden geweest zijn met de vader van Courtney Kemp, de andere producer van Power. Volgens Holland bevat de serie meer dan 200 scenes die gebaseerd zouden zijn op zijn leven. Deze zaak is echter niet aangenomen.

Ster advertentie
Ster advertentie