Films, Series & TV

Opnieuw melding van aanranding door oud-kandidaat 'The Voice'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Opnieuw melding van aanranding door oud-kandidaat 'The Voice'

Er heeft zich opnieuw een oud-kandidaat van The Voice of Holland gemeld bij advocaat Sébas Diekstra. "Uit haar verhaal blijkt dat ook zij slachtoffer zou zijn geworden van aanranding door een man betrokken bij de productie", laat Diekstra weten via Twitter.

Al gemeld bij de politie

Volgens de vrouw, die graag anoniem wil blijven, zouden er in haar tijd bij de talentenjacht ook zeer ongepaste opmerkingen in haar richting zijn gemaakt. Diekstra meldt dat de vrouw zich al heeft gemeld bij de politie. Het is de vijfde vrouw die wordt bijgestaan door de advocaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet het enige slachtoffer

De anonieme vrouw is niet de enige die slachtoffer zou zijn geworden van seksueel grensoverschrijdend gedrag door de regisseur van The Voice. Zo lieten een paar van de vrouwen die Diekstra bijstaat al eerder weten aangifte tegen de regisseur te willen doen. In de aflevering van BOOS rondom het The Voice-schandaal liet de betreffende regisseur al weten de beschuldigingen 'ten stelligste' te ontkennen.

'The Voice' stilgelegd

In de BOOS-aflevering werd niet alleen de regisseur beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ook bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato werden beschuldigd. Het programma ligt voorlopig stil en er wordt onderzoek gedaan naar de aantijgingen.

Ster advertentie
Ster advertentie