Lifestyle

Deze Nederlandse artiesten zijn miljonair

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Deze Nederlandse artiesten zijn miljonair

Dure auto's, flessen champagne, diamanten kettingen en dikke stacks: sommige artiesten laten graag zien hoe rijk ze zijn. Maar welke Nederlandse artiesten zijn er nu eigenlijk miljonair?

boef

Boef liet vorig jaar aan de hoofdredacteur van Quote weten dat hij tijdens een gemiddelde maand zo'n 80.000 euro verdient. Die inkomsten komen van de ongeveer dertig optredens die hij per maand geeft. De rapper plaatste ook een foto op zijn Instagram met de caption 'Miljonair'. Dat moet genoeg zeggen.

Lil kleine

Als er één iemand is die zijn geld graag showt, dan is dat Lil Kleine wel. Jorik is open over het uitgeven van zijn geld en is er ook niet zuinig mee. Hij is regelmatig op de PC Hooftstraat te vinden, bestelt het liefst kaviaar of kreeft en daar wordt er uiteraard ook een duur flesje champagne gedronken. Maar de vraag is: heeft Jorik een miljoen op zijn bank staan? Het antwoord is: ja! Quote schat het vermogen van Kleine zelfs op meer dan een miljoen.

ali b

“Dit is niet geërfd, hier is hard voor gewerkt”, rapt Ali over zijn rijkdom op zijn track Bentayga. De artiest, The Voice-coach en zakenman gaat al jaren lekker. Zijn eigen bedrijf SPEC Holding B bezit een eigen vermogen van bijna 1,4 miljoen!

bizzey

Bizzey gaat natuurlijk hartstikke lekker de laatste tijd. Daarom was hij te gast bij het tweede seizoen van Rumag Roulette om het te hebben over zijn carrière. En daar liet hij weten dat al dat succes zich inmiddels wel heeft uitbetaald: "Multimiljonair ben ik nu onderhand ook wel!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afrojack

Naast rappers zijn er ook een aantal Nederlandse dj's met een groot vermogen. Een van die rijke Nederlandse dj’s is Afrojack. De man achter tracks van Chris Brown en Pitbull heeft ook een eigen label: Wall Recordings. De 25-jarige dj heeft ongeveer zo'n 22 miljoen op zijn naam staan.

Tiësto

Op nummer één van de lijst met rijkste dj's uit Nederland! De 50-jarige dj is geen miljonair maar een miljardair!

Ster advertentie
Ster advertentie