Music

Broederliefde en Ronnie Flex genomineerd voor MTV EMA

  1. Newschevron right
  2. Broederliefde en Ronnie Flex genomineerd voor MTV EMA

Op 6 november 2016 worden de MTV Europe Music Awards uitgereikt in Rotterdam. Broederliefde, Ronnie Flex, Douwe Bob, Julian Jordan en Sam Feldt zijn de kanshebbers voor Best Dutch Act.

Eerste reactie

Reporter Ouassima vroeg Broederliefde om een eerste reactie en kon het ook niet laten om even over de veelbesproken Volendamfoto te beginnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Internationale artiesten

Er zullen ook verschillende internationale artiesten naar Nederland komen voor de EMA, maar het is nog niet bekend wie er volgende maand precies naar Ahoy zullen komen. De grote internationale kanshebbers zijn Beyoncé en Justin Bieber. Beiden zijn voor vijf categorieën genomineerd. Rihanna en Drake zijn drie keer genomineerd. Of de twee samen komen is natuurlijk de grote vraag.

Best hip hop

In de categorie hiphop zijn naast Drake ook Future, G-Eazy, Kanye West en Wiz Khalifa genomineerd. Verder maken ook The Weeknd en Tinie Tempah kans op een award.

België

Ook bij onze zuiderburen is de hiphop vertegenwoordigd. Onder andere Woodie Smalls en Tourist LeMC zijn genomineerd voor Best Belgian Act.

Ster advertentie
Ster advertentie