Sport

Badr Hari stapt alsnog de ring in tegen Uku Jürjendal op deze datum

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari stapt alsnog de ring in tegen Uku Jürjendal op deze datum

Bard Hari stapt op 7 oktober alsnog in de ring op GLORY 89 in het Bulgaarse Burgas. De vechter zal het dan opnemen tegen Uku Jürjendal uit Estland.

Uku Jürjendal

Vorige week zaterdag zou Badr Hari na twee jaar de ring weer instappen in Parijs, maar heeft het gevecht tegen James McSweeney toen afgelast vanwege de aardbeving in Marokko. Robbie Timmers, de matchmaker bij GLORY zegt blij te zijn met de nieuwe datum. "We zijn blij dat we snel hebben kunnen schakelen en Badr Hari alsnog weer kunnen laten vechten", laat hij weten aan NU.nl. "Helaas was James McSweeney niet beschikbaar op deze nieuwe datum. Gelukkig hebben we Uku Jürjendal bereid gevonden. Het zal een spectaculaire ontmoeting worden", aldus Timmers.

Badr Hari

Na zeven wedstrijden te hebben verloren, hoopt Badr Hari nu een overwinning te boeken bij GLORY. Kickboksfans die in de zaal zaten in Parijs toen de Marokkaans-Nederlandse vechter zich terugtrok of betaald hadden voor de online stream kunnen hun gegevens binnenkort achterlaten op de website van GLORY. Als het goed is krijgen zij een tegemoetkoming voor het nieuwe gevecht van Badr Hari.

Ster advertentie
Ster advertentie