Up 2 Date

OM looft 15.000 euro uit voor gouden tip in zaak fatale mishandeling Mallorca

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. OM looft 15.000 euro uit voor gouden tip in zaak fatale mishandeling Mallorca

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft nog steeds geen beelden gezien van de fatale mishandeling van de 27-jarige Carlo Heuvelman op Mallorca. Daarom looft het OM 15.000 euro uit voor de gouden tip die moet leiden naar een getuige die de mishandeling mogelijk heeft gefilmd.

Op zoek naar getuige

Het onderzoek naar de fatale mishandeling van de 27-jarige uit Waddinxveen is nog steeds in volle gang. In het tv-programma Opsporing Verzocht wordt vanavond wederom aandacht besteedt aan de zaak. De politie is namelijk nog steeds op zoek naar een onbekende getuige die de fatale mishandeling op Mallorca mogelijk op beeld heeft vastgelegd. In het programma zal ook een foto van de man worden getoond, die te zien is op beelden van andere getuigen.

"Het is geen snitchen"

Twee maanden geleden besteedde Opsporing Verzocht ook al aandacht aan de fatale mishandeling op Mallorca. In die aflevering liet een woordvoerder van de politie weten dat er nog steeds gezocht wordt naar aanvullend beeldmateriaal en meer getuigen. Ook de vader van Carlo Heuvelman kwam aan het woord en riep mensen op om het juiste te doen en naar de politie te stappen als ze meer informatie hebben over het geweld. "Pak je verantwoordelijkheid. Het is geen snitchen. Stap over die angst heen en help ons om de daders gestraft te krijgen", aldus de vader van Carlo.

Drie verdachten naar huis

Carlo Heuvelman werd afgelopen zomer op Mallorca zwaar mishandeld door een groep Gooische jongeren. Carlo was toen nog geen dag op het vakantie-eiland. Hij overleed vier dagen later aan zijn verwondingen. Voor de mishandeling zijn acht Hilversummers opgepakt waarvan drie in september naar huis mochten, omdat er te weinig bewijs was om hen langer in voorarrest te houden.

Ster advertentie
Ster advertentie