Naar homepage
Up 2 Date

Peter R. de Vries krijgt een eigen boom in India

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Peter R. de Vries krijgt een eigen boom in India

Peter R. de Vries krijgt een eigen boom in India als eerbetoon nadat hij afgelopen dinsdag neergeschoten werd in Amsterdam. Dat liet non-profitorganisatie Al-Mawada Charity in een bericht weten op hun Facebookpagina.

Quote

Een prachtige boom voor een pracht van een mens.

Al-Mawada Charity

"Zware emotionele impact"

In het bericht van de non-profit-organisatie valt te lezen dat "De laffe aanslag op Peter R. de Vries ook bij de moslimgemeenschap voor een zware emotionele impact heeft gezorgd". Al-Mawada Charity noemt De Vries een held en wil als eerbetoon aan hem een bescheiden bijdrage leveren door een kokospalm te planten voor de hulpbehoevenden in India. "Een prachtige boom voor een pracht van een mens. De liefde voor Peter zal blijven groeien in onze harten, zoals zijn boom ook zal blijven groeien. We hopen samen dat Peter nog lang bij ons mag blijven en dat hij snel herenigd zal worden met zijn familie", aldus de organisatie.

Situatie onveranderd

De situatie van Peter R. de Vries is nog altijd onveranderd. Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema liet afgelopen woensdag tijdens een persconferentie weten dat de Vries vecht voor zijn leven. Zijn zoon Royce de Vries liet op dezelfde dag weten dat hij alle steunbetuigingen waardeert en deelde vandaag een foto van hem samen met zijn vader die massaal geliket werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie