Entertainment

DaBaby aangeklaagd voor geweldpleging tijdens clipshoot

foto: TMZ
  1. Newschevron right
  2. DaBaby aangeklaagd voor geweldpleging tijdens clipshoot

DaBaby is aangeklaagd voor geweldpleging na een vermeende aanval tijdens een clipshoot. Het gaat om een incident uit december vorig jaar.

Geweldpleging

Het incident is gedeeltelijk vastgelegd op camera en in handen van TMZ. DaBaby was een clip aan het opnemen op het terrein van iemand anders. Toen de eigenaar verhaal kwam halen omdat er te veel mensen op het terrein aanwezig waren, zou iemand uit de entourage van DaBaby de man hebben aangevallen, wat ook op de beelden te zien is, met DaBaby op de achtergrond.

De rapper zou tegen het lid uit zijn team hebben gezegd dat hij de man met rust moest laten, maar volgens de eigenaar van het terrein werd hij later uit het niets door DaBaby in het gezicht geslagen, waardoor hij een tand zou hebben verloren.

Veel in het nieuws

DaBaby komt de laatste tijd veel in het nieuws en niet om positieve redenen. Zo begon eind vorig jaar het drama tussen de rapper en zijn ex DaniLeigh, waar de politie moest worden ingeschakeld. Niet veel later verschenen er beelden dat DaBaby met zijn team de broer van DaniLeigh op een bowlingbaan in elkaar sloeg. Eerder deze maand schoot de rapper een inbreker in zijn been en sloeg hij zijn eigen artiest backstage in het gezicht.

Vorige week verschenen er ook nog beveiligingsbeelden van een eerdere schietpartij, waarbij iemand om het leven kwam. De beelden zouden volgens de familie van de neergeschoten man tegenspreken dat DaBaby uit zelfverdediging handelde.

Ster advertentie
Ster advertentie