Entertainment

Lil Kleine verschijnt maandag weer voor de rechter

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine verschijnt maandag weer voor de rechter

Lil Kleine moet volgende week maandag weer voor de rechter verschijnen. De raadkamer van de rechtbank Amsterdam buigt zich dan opnieuw over de zaak rondom de rapper. Dat laat een woordvoerder van het OM Amsterdam weten aan Shownieuws.

Opgepakt

De rapper werd iets meer dan drie weken geleden opgepakt nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Op 16 februari besloot de rechter-commissaris Lil Kleine vrij te laten in afwachting van zijn proces. Het OM was het daar niet mee eens en ging in beroep tegen de beslissing.

Besloten zitting

Vorige week maandag bepaalde de rechter dat Lil Kleine toch veertien dagen in voorlopige hechtenis zijn proces moest afwachten. De raadkamer beoordeelde dat er "voldoende ernstige bezwaren zijn voor poging tot zware mishandeling". Vanwege die beslissing zit de rapper sinds vorige week dinsdag weer vast. Tijdens een besloten zitting aankomende maandag bekijkt de raadkamer of de rapper wel of niet langer wordt vastgehouden.

Ster advertentie
Ster advertentie