Entertainment

Drake reageert spottend op Kendricks disstrack: "Ik haat je"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake reageert spottend op Kendricks disstrack: "Ik haat je"

Drake heeft gereageerd op Euphoria, de disstrack die Kendrick Lamar gisteren heeft uitgebracht. Op Instagram plaatste Drizzy een Story, waarin hij duidelijk maakt dat hij niet onder de indruk is van Kendricks rapskills. Zo vergelijkt hij de track zelfs met de Amerikaanse romcom 10 Things I hate About You.

Drake reageert op Kendrick

Drake is hét onderwerp van het nummer Euphoria, dat Kendrick Lamar gisteren uitbracht. Hoewel hiphopfans toch wel even hebben moeten wachten op de reactie van Kendrick, nadat Drake twee disstracks richting de rapper uitbracht, blijkt Drake niet zo onder de indruk te zijn van de nieuwe track. Op zijn Instagram Story vergeleek Drizzy de disstrack namelijk met de befaamde poëziescene uit de tienerfilm 10 Things I hate About You en plaatste hij hierbij een gebroken hart en een knipogende emoji. In de film draagt hoofdrolspeler Julia Stiles een gedicht voor, waarin ze spreekt over de haat die ze voor haar crush voelt. "Ik haat de manier waarop je tegen me praat en de manier waarop je je haar knipt. Ik haat de manier waarop je in mijn auto rijdt, ik haat het als je mij aanstaart. Ik haat je grote domme gevechtslaarzen en de manier waarop je mijn gedachten leest. Ik haat het. Ik word er gewoon ziek van. Ik moet er zelfs van gaan rijmen. Ik haat het – ik haat de manier waarop je altijd gelijk hebt, ik haat het als je liegt. Ik haat het als je me aan het lachen maakt, erger nog als je me laat huilen van het lachen. Ik haat het als je er niet bent, en het feit dat je niet gebeld hebt."

Als het aan Drake's Story ligt, lijken de lines van Julia Stiles en Kendrick Lamar dus enigszins op elkaar. In de track Euphoria rapt Kendrick Lamar namelijk ook met verschillende voorbeelden dat hij de For All The Doggs-rapper haat. "Het ging altijd over liefde en haat, laat mij je nu zeggen dat ik de grootste hater ben. Ik haat de manier waarop je loopt, de manier waarop je praat. Ik haat de manier waarop je je kleedt, ik haat de manier waarop je sneak disst."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Euphoria

Op Euphoria deelt Kendrick Lamar rake klappen uit aan het adres van Drake. Zo rapt hij op de track: "I hate the way that you sneak dissin'. If I catch flight it's gon' be direct. We hate the b******s you f**k cause they confuse themselves with real women. Notice I said we. I'm what the culture is feelin'." Ook zegt Kendrick dat Drake zijn inkomsten met veel meer labels moet delen dan hij. Verder op de track spot hij ook met Drakes skills als vader. "'Back 2 Back' I like that record. I'm a get back to that for the record. Why would I call around tryna get dirt on n****s. You think my whole life is rap? That's h** s**t I got a son on the raise, but I can see you don't know nothing bout that." Kendrick drijft ook de spot met Drakes onzekerheden. Zo heeft Drake in zijn muziek meermaals vertelt dat hij zich niet zwart genoeg voelt. Kendrick stelt op Euphoria dan ook de vraag: "Hoeveel features met zwarte artiesten voordat je je zwart genoeg voelt?" Daarnaast laat Kendrick weten dat hij niet gediend is van Drakes gebruik van het N-woord.

De beef tussen Drake en Kendrick Lamar is er niet een die onlangs gestart is. Beide rappers delen over en weer speldenprikjes uit aan elkaar. Sinds Kendrick Lamar met zijn shots naar Drake verscheen op het nummer Like That van Future en Metro Boomin, is de beef nu naar nieuwe hoogtes getild. Drake reageerde ruim twee weken later met Push Ups waarin hij niet alleen Kendrick Lamar, maar ook Metro Boomin, Rick Ross en J. Cole disst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie