Entertainment

Cassie werkt vermoedelijk met politie in Diddy-onderzoek

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cassie werkt vermoedelijk met politie in Diddy-onderzoek

Vorige maand werden twee van Diddy's woningen ontruimd door de federale politie. Later werd bekend dat dit allemaal onderdeel is van een groot onderzoek dat naar de rapper loopt vanwege seksuele uitbuiting. Cassie klaagde Diddy november al aan voor nog veel meer zaken en blijkt nu ook samen te werken met de politie in het grote onderzoek naar de rapper.

Cassie helpt politie

Cassie heeft er in november voor gezorgd dat alle ogen op Diddy stonden. Na haar aanklacht, waarin ze de rapper van verschillende vreselijke daden beschuldigde, volgden namelijk nog veel meer slachtoffers die soortgelijke aanvaringen met Diddy hadden. Zo ook Lil Rod die met zijn rechtszaak ervoor zorgde dat Diddy's huizen werden ontruimd. Volgens TMZ heeft Cassie ook een bijdrage geleverd aan de invallen in de woningen. De Long Way 2 Go-zangeres zou volgens bronnen al weken samenwerken met de politie.

Volgens TMZ is het mogelijk dat Cassie hen heeft geholpen bij het vaststellen van redenen, waardoor de federale politie twee huiszoekingsbevelen kon krijgen. Dit is echter niet bevestigd.

Cassie klaagt Diddy aan

Cassie diende haar beschuldigingen rondom Sean 'Diddy' Combs vorig jaar in november in bij de rechtbank. Volgens de zangeres, die Diddy in 2005 leerde kennen, zat ze tien jaar lang gevangen in een gewelddadige relatie met hem. Zij was toen 19 jaar oud en Diddy 37. Zo zou Diddy haar regelmatig hebben geslagen en dwong hij haar om seks te hebben met anderen, terwijl de rapper het op film vastlegde. Ook zou ze geforceerd zijn om drugs te nemen en tegen haar zin in seksuele handelingen te verrichten. Verder zei Cassie dat Diddy in 2018, vlak voor het einde van hun relatie, haar huis binnen is gedrongen om haar te verkrachten. Een dag na al deze aantijgingen trof Diddy een schikking met haar.

Sindsdien zijn er nog veel meer mensen naar buiten gekomen die Diddy hebben beschuldigd van verkrachting, mishandeling en seksuele uitbuiting.

Ster advertentie
Ster advertentie