Films, Series & TV

Tim Hofman neemt contact op voor nieuw gesprek met John de Mol na 'The Voice'-schandaal

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tim Hofman neemt contact op voor nieuw gesprek met John de Mol na 'The Voice'-schandaal

Tim Hofman heeft contact opgenomen met Talpa voor een nieuw gesprek met John de Mol. Dat blijkt uit een teaser die de presentator vandaag heeft gedeeld via Twitter.

Tweede gesprek

In de teaser, waarin Tim het nieuwe seizoen van BOOS en Pak De Macht aankondigt, is te zien dat hij belt naar Paul Römer, directeur Radio en Televisie bij Talpa. "Wij willen graag aanspraak maken op het aanbod van jou en John voor een tweede gesprek met John", zegt de presentator tegen Paul.

Uit de teaser wordt niet duidelijk of Talpa op het verzoek is ingegaan. Het is op dit moment dus ook niet mogelijk om te zeggen wanneer het eventuele gesprek te zien zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'The Voice'-schandaal

In januari werd in BOOS naar buiten gebracht dat meerdere medewerkers van het programma The Voice Of Holland, waaronder Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen, zich schuldig maakten aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Er lopen momenteel meerdere aanklachten tegen de betrokken personen. De aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag in BOOS zorgden ervoor dat het programma, dat al zo'n tien jaar werd uitgezonden, per direct van de buis werd gehaald.

Ster advertentie
Ster advertentie